19 Eylül Anaokulu
TEYYAREDÜZÜ MAH. BOZTEKKE CAD. 19 EYLÜL İLKÖĞ.OK. SİTESİ 19 EYLÜL ILKOKULU BLOK NO: 32 MERKEZ / GİRESUN
(454) 215-3475

VİZYON

İlgi ve yeteneklerinin farkında olan, yaratıcı düşünce gücüne sahip, problem çözme becersi kazanmış, özgüven sahibi, üretken, ahlaklı, dinamik, öğrenmeyi seven ve tüm bunların yanında en önemlisi başta ailesine, vatanına, milletine dahası tüm dünyaya yüreği sevgi ve saygı ile dolu bireylerin yetiştirildiği Türkiye´nin önde gelen okulları arasında olmak.

MİSYON

Öğrencilerimizi Atatürk İlke ve İnkılapları ve Milli Eğitimin Temel amaçları doğrultusunda, bilgili, becerikli, üretken, araştırmacı, saygılı, toplumun temel değerlerine bağlı, ahlaklı bireyler olarak yetiştirmek.

BAŞARILAR

Okulumuzdan sağlıklı ve huzurlu bir şekilde vatanına illetine ve toplumsal ahlak kurallarına bağlı ve duyarlı bir şekilde mezun ettiğimiz aynı zamanda bir üst sınıfa yerleşmesini sağladığımız her birey bizim için başarı ölçütü olarak kabul edilmektedir.
Öğretim Şekli :Okulumuzda yarım gün ikili eğitim verilmektedir.

Okulumuzda yarım gün ikili eğitim verilmektedir.

Okulumuza özel servisler gelmektedir.

Giresun Merkez ilçesinde bulunmaktadır.

Okulumuzda 105 öğrenci eğitim almaktadır.

Taban-Tavan Puan Bilgileri

Okulun Sınav Başarı Durumu